BLOGI – Bunkkerin ovet avattu!!

Rautaista ja proteiinintuoksuista päivää kaikille!

Vihdoin ja viimein alan avaamaan omaa treenifilosofiaani ja muuta arkielämää täällä Bunkkerin blogissa. Bunkkerista tulee jatkossa löytymään kaikki tärkeimmät päivitykset ja analyysit liittyen kehoni ja suorituskykyni muokkaamiseen kohti uusia ulottuvuuksia. Käsittelen eri asioita mahdollisimman maanläheisesti ja pyrin perustelemaan kunnolla kaiken tekemäni. Tuo tyyli on kuulunut aina  luonnollisena toimintatapana minun elämääni ja myös valmennustoimintaan. Graafinen puoli ja liikkuva kuva tulevat myös olemaan todella tärkeässä osassa Bunkkerin toimintaa ja olen sitä mieltä, että ne tuovat eniten sisältöä pelkän kirjoittamisen lisäksi.

Muutamia ohjeita, miten Bunkkeri toimii:

  • Uusimman blogipostauksen löydät aina etusivulta, samasta paikasta, mistä nyt klikkasit tähän postiin.
  • Blogissa postaukseni ovat pidempiä ja kattavampia. Sisältö kuitenkin laidasta laitaan.
  • Korkealaatuiset kisa- ja treenikuvat löydät etusivun Galleriasta.
  • Pikapäivityksiin käyttämälleni Facebook-sivulle pääset kätevästi etusivun FB-kuvakkeesta.
  • Youtube-kanavalleni pääset samoin etusivun Youtube-kuvakkeesta. Siellä kaikki julkaisemani videomateriaali.
  • Sivun oikeassa yläkulmassa on aikalaskuri, mikä näyttää jäljellä olevan ajan siihen, kun jotain merkittävää tapahtuu.
  • Käytä hakua, jos etsit jotain materiaalia, mitä etusivulla ei ole enää näkyvissä.
  • Etusivulle pääset aina Mökki-kuvaketta painamalla.

 tuukka

-Tuukka

Lue lisää

Treenipäiväkirja

Kiertelemättä ja kaartelematta, rehelliset palautteet treeneistäni. Onnistumisistani ja epäonnistumisistani löydät Bunkkerin BLOGIsta. Pyrin laittamaan Blogiin kaikki treenit, mitä teen ja laittamaan niistä myös oman arvioni. Myös treeniohjelmat tulevat kattavasti esille.

Lue lisää

Kilpailut

Mikäli kilpailuraportit kiinnostavat sinua, Bunkkerin BLOGIsta löydät kattavat kisaraportit kaikista tulevista kilpailuista! Pyrin myös siihen, että analysoin myös kisoja, mihin en itse osallistu ja analysoin myös kilpailijoita omalla kokemuksellani.

Lue lisää

Ruokavalio

Reseptit, ruokarytmi, lisäravinteet… Kaikki kokemukseni dieettaamiesta kilpailu ja terveysmielessä ovat myös Bunkkerissa vahvasti esillä. Ruokavaliot perustuvat omaan kokeilujen kautta toimiviksi todettuihin menetelmiin. Perustelen myös ruokailuun liittyvät erikoisemmat seikat.

Lue lisää

NettiValmennus

Nettivalmennus aloittaa myös Bunkkerissa. Valmennustekstit bongaat AINA BunkkeriValmentaja© otsikon yhteydestä. Neuvoilla tulet löytämään ILMAISEN tien hyvään kuntoon. Vinkkejä ja virheiden välttämistä. Ohjeita, ohjelmia ja vuorovaikutusta.

Lue lisää

KESKUSTELE!

Ole vuorovaikutuksessa Bunkkerin isännän kanssa! Haukut, kehut, ohjeet, vihjeet, palaute…kaikki ovat erittäin tervetulleita, olit sitten ihan lajista tietämätön, kokenut salitreenaaja tai kilpailija. Osallistukaa ihmiset!

Lue lisää