EM-kilpailut 2018

Nyt on sitten arvokisat käyty ja täytyy heti alkuun sanoa, että nyt tuli aivan täydellinen suoritus oikeassa paikassa. Parempaan en juurikaan olisi pystynyt, ainoastaan esiintyminen voisi olla aina parempaa. Kondiksen osalta kaikki osui nappiin. Olin sopivan paineinen ja kuitenkin kuiva. Kilpailuväri oli onnistunut toisen kerran peräkkäin, ja se on aivan uutta mulle 😀

Kisareissu videon muodossa löytyy tästä: EM-KILPAILUMATKA 2018

IMG_8701

Ennen kisaa aamulla

Dieetti kevään kilpailuhin on ollut selvästi kisaurani helpoin kokemus ja koko ajan opin oman kropan toimintaa paremmin tulkitsemaan. Muutamilla muutoksilla olen saanut kaiken toimimaan vieläkin paremmin ja tässä kyllä huomaa, että oppimistahan tämä homma on hyvin pitkälti.

IMG_3742mm

Meidän ikäskaalaporukka: minä, Pontus Reini ja Voitto Suosaari

Suomen EM-joukkueen yhteishenkeä matkalla ei voi kuin ylistää. Porukka kannusti toisiaan ja homma toimi sulavasti kaikelta osin. Iso kiitos kuuluu liiton väelle, huoltajille ja vapaaehtoisille.

IMG_3935m

Työlleen omistautunut huoltaja Mika Sihvonen

Joukkueen menestys oli historiallisen kova. Suomeen tuli yksi kultamitali niin miesten, kuin naistenkin puolelta. Onnea Sennille ja Momarille! Mitaleja ja finaalipaikkoja tulikin sitten enemmän ja lähes kaikki tekivät erinomaiset suoritukset kilpailuissaan.

IMG_3781m

Matias Kari ottaa rennosti ennen kisaa

Tällä hetkellä meikäläinen taitaa olla ainoa suomalainen CBB-mies, joka on yltänyt EM tai MM tasolla kaksi kertaa finaaliin yleisen sarjan puolella. Vielä se mitali kuitenkin puuttuu…

IMG_4717m

Omia tulevia suunnitelmiani en ole vielä ehtinyt lukkoon lyömään, vaan se vaatii vielä näiden kisojen analyysiä ja kokonaiskuvan hahmottamista. Ihan kaikki on auki ja mahdollista.

IMG_3945m

Votelle vielä isot onnittelut CBB-Masters hopemitalista! Kultaa ens kerralla.

Lue lisää