Yhteenveto: viikot 14 ja 15, 2016


Tässä tuli odottamaton parin viikon treenaamisesta. Eka viikko alkoi kuumeiluna, mikä sitten yltyikin todella korkealle ja vei lääkärin vastaanotolle. Siellä todettiin virustauti ja komennettiin kotiin lepäilemään ja särkylääkkeitä syömään. Pari päivää tuossa ehdinkin sohvalla makoilla, kun kuume vaan yltyi lähelle 40 astetta ja kurkku/hengitystiet oli aivan tukossa ja kipeinä. Uudelleen joutui lääkärin puheille ja onneksi menin. Tuolloin todettiin keuhkokuume ja tulehdusarvot olivat koko ajan kovassa nousussa. Lääkkeet apteekista ja takaisin kotiin. Antibiootit alkoivatkin purra tehokkaasti ja kolme päivää tuosta eteenpäin kuume hellitti.

Tämän viikon torstaina ja perjantaina kävin jo vähän salilla pyörähtämässä. Ei todellakaan kunnolla treenaamassa, vaan vähän heiluttelemassa tankoja. Esim. jalkakyykkyyn maksimi oli 60 kiloa ja sekin pisti haukkomaan happea. Vei kyllä yleiskunnon aivan totaalisesti tämä tauti. Nyt pitää vain aste asteelta alkaa rasittaa kroppaa ja pitää pahimmat maitohappotreenit vielä pitemmän aikaa pois kuvioista.

Tulevalla viikolla alan siis tekemään jotakin ihan perus body-treeniä, koska tästä ei millään hypätä suoraan takaisin noihin voimaohjelmiin. Kunto on niin nollissa. Pahin on takana, nyt suunta taas ylöspäin.

Viikonloppuna pidettiin myös bodylajien kevätkisat ja olivat kyllä hyvätasoiset kilpailut ainakin yleisen sarjan ja masters-sarjan osalta CBB:ssä. Molemmat sarjat saivat uudet voittajat. Junnusarja oli hiukan vaisu edellisvuosiin nähden, mutta kova kärki oli sielläkin. Onnittelut vielä hyvistä suorituksista!

ravinnetukku_header


Vastaa