Yhteenveto: viikko 27, 2017


Tästä viikosta tuli sitten ihan yllättäen todella kevyt viikko treenien puolesta. Koko edellinen viikko tuli jo kärsittyä kovasta flunssasta. Tiistaina menin lepäilyn jälkeen salille ja tein melko kepeesti vain työntäviä lihasryhmiä. Keskiviikkona olo oli taas tukkoinen ja alkoi nostamaan lämpöä. Jouduin lähtemään kesken työpäivän pois duunista, kun iho alkoi kutisemaan todella voimakkaasti. Kotiin päästyä heitin paidan pois ja iho oli avian ammuttu täyteen jotain ärhäkkää ihottumaa. Siitä sitten lääkäriin ja treeniviikko oli siinä. Diagnoosi oli infektion aiheuttama nokkosihottuma. Ei kyllä pysty yhtään sanomaan, mikä sen laukaisi. Loppuviikko manikin sitten lepäilyn merkeissä Himoksella. Se olikin mukava reissu se :)

 

Tuesday 5.7.2016 SYKEX

Polven ojennus 4×7-8x75kg
Penkkipunnerrus Smith 3x10x100kg hitaita
Pystypunnerrus laitteessa 3x12x20kg
Ojentajapunnerrus taljassa köydellä 3x12xPakka
Vipunostot sivulle+eteen -kombo 2x10x16kg

Tähän väliin tulee nyt kevennetty treenijakso. Tänään tein kevyesti työntäviä ja huomenna kevyesti vetäviä. Sitten tulee ainakin neljä päivää täyttä lepoa. Ehkä viisikin. Olo alkaa paranemaan ja nyt pitää vaan antaa rauhassa parantua.

ravinnetukku_header

Ravinnetukussa edelleen todella halpaa ja hyvää heraproteiinia!


Vastaa