Remonttitauko päivittelyissä


Sori kaikille seuraajille, mutta nyt on liian tiukka aikataulu sivuston päivittämiseen. Ainakin siltä nyt tuntuu. Taloremontti, tuleva muutto ja omat treenit vie lapsenhoidon ohella kaiken ajan. Pyrin toki päivittämään tässä remontin aikanakin, jos vain ylimäräistä aikaa ilmaantuu. Omat treenit on jatkuneet ihan normaalisti kaikesta kiireestä huolimatta ja olkapäitä kuritetaan toden teolla. Vireystaso ei todellakaan ole ollut täydellinen, mutta tämä on vain lyhyt muutoksen aika.

Selailkaa sillä välin vaikka Ravinnetukun sivuja ja hommatkaa hyvät ravinteet heti uuden vuoden kunniaksi.

Ravinnetukku logo (ISO)

Palaan asiaan viimeistään kahden viikon kuluttua…

-Tuukka


1 vastaus Remonttitauko päivittelyissä

  1. wnbpotari kirjoitti:

    Päivitä historia osioata kun kerkiät ! :)


Vastaa