Fitness Classic 2018


Noniin. Kevään kilpaiut Suomessa on käyty ja voittohan sieltä napsahti Classic bodybuilding yleisestä sarjasta. Tämä tietää sitä, että reilun viikon kuluttua kilpailen EM-kilpailuissa Santa Susannassa Espanjassa. Kisapäivä minulla tulee olemaan 3.5. torstaina. Lähdin tähän kevään kilpailuun tottakai täysillä ja ainoa tavoite oli saada tuo EM-paikka. EM-kisoissa pääsen omaan alle 175 senttisten sarjaan ja siellä on mahdollisuudet yllättää, kun nappisuoritus sattuu kohdalle. Videopätkä: Fitness classic 2018

IMG_6905m

Fiilikset on nyt aikalailla huipussaan ja olo energinen. Sain kokonaisuuden parhaimpaan kuntooni koskaan. Värit onnistui, kunto onnistui, esiintyminen onnistui ja huolto pelasi. Kiitos Nikolle!

IMG_6901m

Oli suuri helpotus, kun voittajan nimi kuulutettiin ja pitkä rupeama sai palkintonsa.

IMG_6924mp

Tästä matka jatkuu siis viikon kuluttua ja silloin on tarkoitus olla vieläkin parempi, kuin aikaisemmin!

10 vuottam

P1030330mKiitokset kaikille kannustajille!


Vastaa