Yhteenveto: viikko 12, 2016

Jaahas, voi sanoa, että olipa vaisu treeniviikko. Tässä oli vähän kaikenlaista muuta puuhaa ja pääsiäinen puski päälle. Treenaaminen jäi pariin palauttavaan kertaan. Tässä viikon lopulla suunnittelin seuraavan voimatreenijakson, joka kestää nyt pari 6 viikon pätkää. Saa nähdä miten potkii. Lihaspuolen pidän tässä kuitenkin koko ajan mukana ja hiukan on suunnitelmissa myös hiukan lisätä sapuskaa ja ottaa pari kiloa massaa vielä lissää.
Tuesday 22.3.2016 SYKEX

Penkki kp 5,6x52kg
Ylätalja kapea vastaote 2x10x100kg
Scott-hauis vertikaalissa tangolla 8,9x50kg
Vipunostot sivulle 2×10-12x18kg
Push down narulla 2x 12-15x pakka
Vatsarutistukset taljassa kuminauhalla 3×20-30

Yläkropan sekalainen treeni. Tämä viikko on vähän rikkonainen, joten pitää vaan yrittää pitää tasoja yllä. Kohta taas uuteen ohjelmaan käsiksi.

Wednesday 23.3.2016 SYKEX

Jalkaprässi leveällä 5×6-8x250kg
Hyvää huomenta tangolla 3x8x100kg
Lantionnostot laite 3x8x90kg
Polven ojennus laite 3x6x70kg
Voimapyörä 25kg lisäpainolla 2x
Pakarakävely kuminauha

Sekalainen jalka/keskivartalojumppa. Tämän viikon viimeinen treeni.

ravinnetukku_header

Lue lisää

Yhteistuloskilpailun tulokset

Nimetön-2

Viime sunnuntaina siis tuli koeteltua omia voimatasoja jalkakyykyssä, penkissä ja maastavedossa.

Video nostoista löytyy tästä https://www.youtube.com/watch?v=2q42wtpk2fY

Tästä oli myös täällä sivuillani kilpailu, jonka voittajaksi selviytyi Aarni! Onneksi olkoon!

Palkinnoksi rävähtää 100€ arvosta FinnMax ja HTC lisäravinteita, sekä tuukkaheikkinen.fi paita.

ravinnetukku_headerSyke-logo

 

Lue lisää

Vedonlyöntiä tutuista lajeista

Vedonlyöntiä tutuista lajeista

Moni painonnostosta ja kehonrakennuksesta kiinnostunut ja innostunut fani ja urheilija katselee kateellisena suosittujen joukkuelajien kuten jalkapallon ja jääkiekon vedonlyöntilistoja. Todella monet liigat ja kisat ovat edustettuina, yhdestä Valioliigan ottelusta voi olla kohteita ennen ottelua jopa kolmisen sataa ja ottelun aikana livevedonlyönnissä toinen mokoma lisää. Veikata voi esimerkiksi sivurajaheittojen ja kulmapotkujen määrää, maalintekijöitä ja tuloksia unohtamatta. Monella aloittelevalla vedonlyöjällä voi leuka tipahtaa tatamiin kun ensimmäisen kerran käy katsastamassa mistä kaikesta sitä vetoa voi lyödä. Viimeistään siinä vaiheessa kun pelilistoilta löytyy Etelä-Korean kakkosliigan matsit, voidaan kysyä että mites sen painonnoston tai kehonrakennuksen laita? Eri vedonlyöntitoimistojen pelilistoihin pääset tutustumaan täältä.

Vedonlyönnissä pätee sääntö joka menee jotakuinkin näin. Mitä suositumpi laji maailmalla, sitä enemmän siitä on vedonlyöntikohteita. Toki on eri alueille räätälöityjä vetoja ja suomalaiset pääsevät toki lyömään vetoa kotoisasta pesäpallosta. On myös totta että on olemassa lajeja joissa ei oikeastaan ole muita vedonlyöntimahdollisuuksia kuin sijoituksesta tai voittajasta vedon lyöminen. Kuningaslaji jalkapallo on kuitenkin kuningaslaji myös vedonlyönnissä, pienemmät marginaalilajit ovat toki vedonlyönnin piirissä, mutta pienemmällä laajuudella. Eipä ole tullut vastaan kohteita, joissa voisi lyödä Rion olympialaisten painonnostosta vetoa siitä, montako suoritusta voittajalta vaaditaan missäkin painoluokassa, tai mikä tulee olemaan voittotulos missäkin sarjassa. Todennäköisesti eri sarjojen voittajasta voi lyödä vetoa, mutta siihen se taitaa jäädä.

Nimetön-1

Eri painoluokkien kertoimet saamme hieman lähempänä itse olympialaisia. Useasti nämä jäävät kuitenkin ainoiksi vedonlyöntikohteiksi, voisihan se kieltämättä olla mukavaa seurata itse kisaa ja lyödä esimerkiksi livevedossa betsin sen puolesta nouseeko raudat ylös vai ei. Tai vaikka monennellako yrityksellä urheilija tangon nostaa hyväksytysti päänsä yläpuolelle tai muuten vaan raudat ylös maasta. Mahdollisuuksia varmasti olisi tästäkin lajista edelleen kehittää mainio laji vedonlyöntiin. Ehkä tulevaisuudessa kun jokainen voi itse päättää vedonlyönnin kohteen ja tietokone määrittelee sille kertoimet?

UFC on mainio esimerkki siitä, miten laji on lyhyessä ajassa noussut monen suomalaisen vedonlyöjän ja urheilujännärin seurattavaksi. Makwan Amirkhani ja Teemu Packalenin otteet kehässä ovat nostaneet viime aikoina ison buustin ja se näkyy myös vedonlyöntiyhtiöiden pelatuimmissa kohteissa. Vaikka näistä otteluista ei ole esimerkiksi UFC:n sponsori Unibetin listoilla kuin muutama kohde per ottelu, pelataan näitä erilaisia otteluun liittyviä vetoja enenevässä määrin.

Myös nyrkkeily on suosittu vedonlyöntilaji ja suomalaisittain olemme viime aikoina saaneet todistaa kehässä upeita suorituksia. Toivottavasti myös tulevat ottelut Robert Heleniuksen, Edis Tatlin ja Eva Wahlströmin kohdalta sujuvat voitokkaasti niin nyrkkeilijöiden itsensä kuin vedonlyöjien kannalta.

Lue lisää

Yhteenveto: viikko 10 (viikko korjattu), 2016

Tässä viikossa näkyy jo tuo tulevan viikon henk. koht. salikisa voimakkaasti. Volyymi on minimaalista voimaliikkeissä ja vain yksittäisiä kovia nostoja tuli otettua. Paikat on nyt suht hyvässä kunnossa ja pystyy täysillä jo rutistamaan. Sunnuntain leikkasin leipäveitsellä peukalon pään pois ja se vaivaa nyt aika kovasti.

Facebook sivullani on videoita viikon nostoista : Facebook Tuukka Heikkinen

IMG_7066m

Tuesday 8.3.2016 SYKEX

Lankkupenkki 4″ kapealla otteella 5x5x120kg
Penkkipunnerrus 5x6x80kg nopeus
Takaolkapääsoutu kp 2x11x34kg
Staattiset vatsapidot 5x5x5sec
Kuminauhajumppaa yläpodille

Keventely jatkuu ja sähäkästi vaan pyrkii tekemään. Hyvä tatsi.

Wednesday 9.3.2016 SYKEX

Jalkakyykky 8x2x140kg
Polven ojennukset 3x5x90kg
Lantionnostot laitteessa 7,10,11x85kg
Loitontajat 3 sarjaa
Vatsarutistukset kuminauhalla 3×15 + lankutuksia

Kyykyssä osa sarjoista pohjassa pidoilla ja osa räjähtävästi. Lantionnostoihin panostin kovasti ja se on osoittautunut tärkeäksi liikkeeksi. Lumityöt vielä himassa loppulämpönä.

Friday 11.3.2016 SYKEX

Penkkipunnerrus 4x1x136kg
Alatalja kolmiokahva 10,11,12 x100kg
Superina:
Hauiskääntö selän takaa 12,11,10x30kg
Hauis seisten alataljasta 12,11,10x pakka
vatsat

Herkistelyä. Muutenkin oli pirun pitkä työpäivä takana, niin puhti oli sen verran vähissä, että jätin hirveästi työtä tekemättä.

Sunday 13.3.2016 SYKEX

Maastaveto 5x1x200kg
Hyvää huomenta tangolla 2x6x100kg
Pystypunnerrus istuen tangolla 5,2x85kg
Pystysoutu tangolla 3x13x40kg
Viparit sivulle ristitaljasta 2x12x15kg
Voimapyörää korokkeelta 15,15,13

Herkistelyä edelleen seuraavan viikon koetusta varten. Pystärissä progressio tappiin ja joutui jo varoja jättämään, ettei vedä liian tukkoon. Olkapäät oli kyllä aika pumpissa. Voimapyörä eri tekniikalla vatsaa sisään vetäen ja täysi stoppi tuli siinä.

ravinnetukku_header

Lue lisää

Yhteenveto: viikko 10, 2016

Viikko alkoi melko positiivisesti, kun pitkään vaivannut nivunen salli kuitenkin tehdä kyykkysarjat läpi. Viikon loppupuolella sairastuin kunnon flunssaan ja se on vaivannutkin siitä lähtien. Samalla tuli vahingoitettua oikean käden kämmentä maastavedossa ja se pilasi lauantain penkkitreenin. Nooh, nuo omat voimanosto salikisat on parin viikon päästä, joten nyt alkaa muutenkin keventelyt. Nosta nuo nostot siis 20. päivä maaliskuuta Kuntokeskus Sykexillä Lieksassa. Saa nähdä millaisia rautoja nousee kyykyssä, penkissä ja maastanostossa.

Syke-logo

Käykäähän Sykexillä, jos satutte Lieksaan jostain syystä.

Monday 29.2.2016 SYKEX

Jalkakyykky 5x3x175kg
Lantionnostot laitteessa 3×8,9,10x80kg
Loitontajat laitteessa 3 sarjaa
Polven koukistukset 4x8x65kg

Kyykyn tekniikkaa joutu viemään takaisin entiseen, koska tuo lähentäjä ei kestä yhtään leveämpää asentoa. Leveemmällä olisi kepeempää, mutta kun ei pysty, niin ei pysty. Sain kuitenkin hätäseen treenin vedettyä. Lantionnostot on huippu liike, auttaa kummasti vedoissa ja kyykyissä.

Tuesday 1.3.2016 SYKEX

Maaliskuun korkkaus.

Penkki telineíltä, paino rinnassa kiinni 2x5x100kg, 2x5x120kg
Penkkipunnerrus 4x10x60kg nopeus
Takaolkapäät ristitaljassa pyramidi 4 sarjaa
Kuminauhajumppaa ja kahvakuulaa

Otin pikkaisen nyt enemmän apuliikettä rinnalta lähtöön. Mukava oli painaa.

Friday 4.3.2016 SYKEX

Maastaveto 3x3x190kg
Hyvää huomenta tangolla 5,6,7x140kg
Pystypunnerrus istuen tangolla 10,10,9x75kg
Viparit sivulle kp 2x11x16kg
Vatsarutistukset lisäpainolla 2x10x50kg

Hyvä treeni. Kämmeneen koski vetäessä, joku kovettuma tullut siihen. Voimatasot kyllä nousee mukavasti.

2n
Saturday 5.3.2016 SYKEX
Penkkipunnerrus 3x144kg, 1x144kg
Ylätalja vastaote 10,11,12 x100kg
Superina:
Hauiskääntö selän takaa 3x11x30kg
Scott-hauis vertíkaalissa 3x10x30kg
Hauiskääntö istuen kp 2x7x27kg
Dragon flaggeja kolme settiä
Aivan paska treeni. Penkissä piti tehdä neljä kolmosta, mutta kämmeneen koski niin perhanasti, ettei yksinkertaisesti pystynyt pitämään tankoa käsillä ja joutui lopettamaan. Muuten sitten vedin kuitenkin treenin vaivalla läpi.
ravinnetukku_headerRavinnetukussa taas hulppeita tarjouksia, kannattaa tsekata läpi.
Lue lisää