Mika Sihvonen KUVAGALLERIA 2018


Nyt lauantaina kävin kuvaamassa Suomen varmasti tämän hetken kovinta kehonrakentajaa Mika Sihvosta. Mikan seuraava kilpailu on jo reilun parin viikon päästä pidettävä Arnold Classic Europe, jossa hän kisaa ensimmäisen Elite PRO -kilpailunsa avoimessa painoluokassa. Mika oli erittäin kovassa kunnossa totuttuun tapaan ja kaikki haaste oli valokuvata tuo kunto sellaisena, kuin se todellisuudessa onkaan. Mika on erittäin rauhallinen ja määrätietoinen kehonrakentaja ja hän on maltilla rakentanut tuota upeaa fysiikkaa jo 17 vuoden ajan. Viime kisakaudella ylä- ja alakropan välillä ollut epätasapaino oli nyt selvästi parantunut ja nyt kroppa alkaa olla jo tasapainossa. Se lupaa vieläkin karumpia aikoja kilpakumppaneille.

Tein pienen videopätkänkin Mikan treeneistä ja poseerauksista, se näet TÄSTÄ

Tässä kuvagalleria Mikasta, kun hän treenasi takareisiään ja pohkeitaan Kouvolan Power Gymillä. ON SE KOVA!


Vastaa