Fiiliksiä kisojen jälkeen


IMG_20131123_163530mTreenit jo aloitettu!

Nyt, kun on saanut tuon viimeisimmän kisan ohi, niin voisin vähän kertoilla, millaiset fiilikset tällä hetkellä ovat. MM-kisa on edelleen pyörinyt aika paljon mielessä. Lähinnä päässä pyörii vain yksi kysymys: Miksi en päässyt kilpailussa edes 15 parhaan joukkoon. Tuohon kysymykseen olen pyrkinyt etsimään vastauksia kuvista ja videoista. Niistä olenkin saanut paljon vastauksia. Suurin syy on varmasti juuri se, mitä alusta asti epäilinkin, eli lihasmassan puute tietyissä lihasryhmissä. Toinen syy voi olla hiukan liian tummassa värissä, jonka vuoksi en erottunut pitkästä rivistöstä positiivisella tavalla.

17082_96_1Tässä kuvassa näkee hyvin, miten häviän käsien ja hartioiden massassa.

SONY DSCTästä paljastuu tumma värini. Kunto on loistava, mutta se jää vähän varjoon.

Lisäksi ole pähkäillyt poseeraamista. Minun olisi jälkikäteen mietittynä pitänyt poseerata sekä tuplahauikset edestä, että anatomisen etuasennon niin, että vedän vatsaa sisään. Vatsalihasten jännittäminen olisi pitänyt jättää noissa asennoissa tekemättä. Saan keskivartaloni näyttämään erittäin ohuelta jos vedän vatsaa sisään. Niin tekivät lähes kaikki muut kilpailijat. Tuossa tein mielestäni ison virheen, jota en edes tiedostanut kisan aikana.

Nyt kisat on kuitenkin käyty ja analysoitu. Olen edelleenkin todella tyytyväinen omaan kuntooni kisassa ja en juurikaan parempaan olisi pystynyt. Se on pääasia ja se antaa positiivisen maun tästä viimeisimmästä kilpailusta. Tästä on todella hyvä jatkaa sitä, mistä tykkään eli KOVAA TREENIÄ!

Olen palannut jo osittain treenien kimppuun viime lauantaina. Tein silloin kropan käynnistelytreenin tätä ”ensimmäistä” treeniviikkoa ajatellen. Treeni sisälsi jalkakyykyn, penkkipunnerruksen ja maastavedon. Kaikissa noissa liikkeissä tein 5×5 toistoa treenipainojen ollessa 110-140kg. Hiki virtasi aikalailla, koska runsaan syömisen johdosta kehoon on tarttunut noin neljä kiloa turhaa nestettä. Siitä se pikkuhiljaa tasoittuu.

IMG_20131123_163619mMaastavetoa

Oli myös mahtavaa päästä pitkästä aikaa salille yhdessä Marian kanssa. Otimme salille mukaan myös 1,5 vuotiaan poikamme, joka sitten jo intoutuikin vääntämään levytankoa ihan hiki hatussa :) Saa nähdä, minkä harrastuksen pariin poika löytää itsensä muutaman vuoden sisällä.

IMG_20131123_162859mPoika tangon kimpussa

Pääosa ajasta on nyt kuitenkin mennyt täysin salielämän ulkopuolella. Olen pitänyt noin viikon breikin ja yrittänyt olla ajattelematta koko harrastusta. Kroppa on saanut levätä kisarääkistä niin henkisesti, kuin fyysisestikin. Tämä aika on tehnyt hyvää. Lapsenhoito vie helposti ajatukset muualle ja lähestyvä joulunaika on myös pyörinyt mielessä. Viikonloppuna leivottiin myös pipareita koko porukalla. Tehtiin ihan perinteinen PIPARKAKKUTALO! Lisäksi oli monenmuotoista normipiparia lisäksi. Noita olenkin mussuttanut tässä jo aikalailla paljon.

IMG_20131123_132728mPiparitalon osat tuli tehtyä ihan silmämääräisesti.

IMG_4507mpTällainen oli lopputulos!

Tässä olen myös huomannut, että minut voi bongata myös tuoreimpien MusclePro ja Kuntosali-lehtien sivulta. FinnMax on pistänyt kuvani mainoksiinsa! Nämä on mukavia yllätyksiä ja mielelläni mainostan toimivia tuotteita, niitä saa Ravinnetukusta.

IMG_4506mpTässä malliksi MusclePro-lehden mainos.

Countdown on muuten hävinnyt sivulta ja se on epäkunnossa. Yritämme ratkaista ongelmaa ja palauttaa tuo laskuri takasin etusivulle. Paljon uutta on tapahtumassa myös countterissa, joten se pitäisi nyt saada pyörimään. Pahoittelut tästä!


Vastaa